Web

Hvordan legge til Instagrambilder på bloggen?

18 June, 2012

Instagram har økt veldig i popularitet den siste tiden, og jeg er også hektet. Den har blitt beskrevet som Twitter for bilder, og folk deler hverdagen sin på en annen måte enn når det er på 180 tegn (mye matbilder og værfenomener, for eksempel). Det er ofte mange fine bilder (og mange ikke så fine bilder blir fort finere når du legger på retro-filter). Jeg fikk et spørsmål om hvordan jeg har lagt til instagramfeeden min i sidefeltet, og svaret er så klart en plugin.

Dette er en oppskrift på hvordan du kan vise Instagrambilder i sidefeltet på en WordPress-blogg:

1. Gå til Plugins og søk etter InstagramWidget. (For dere som er bekvem med plugins så er kortversjonen av oppskriften: Installer. Ferdig)

2. Trykk installer, og aktiver.

3. Gå til Apperance > Widgets. Dra InstagramWidget over i høyre/venstrefeltet ditt. Klikk på linken for å få et Access Token, og lim det inn i feltet på widgeten.

Trykk save. Sjekk hvordan det ser ut, og gjør eventuelt justeringer på hvor mange bilder du vil skal vises og hvor store de skal være.

 

You Might Also Like

  • Altså.. jeg finner ikke plugins dashbordet i det hele tatt. :-/ Bare widgets… og der kan jeg ikke søke etter noe. Hjelp!

  • – og der fant jeg ut hvorfor…. fordi jeg ikke har eget domene.. sukk… 
    Mens jeg er her: FOR EN BRA blogg du har! Digger den, og har bookmarket den. Begriper ikke at jeg ikke har oppdaget den før! *juble* :-)

    • Mye morsomme plugins når man har eget domene. Jeg tok nylig bort instagrambildene i sidefeltet i protest (veldig aktivistisk), så får jo ikke vist hvordan det ser ut i praksis engang. Takk for veldig hyggelig skryt! Og for at du fant bloggen! Jeg gjør nok en elendig markedsføringsjobb på den, men liker i grunnen å pusle litt i det stille :)