Design, Digitalt

Plakat av bydeler i Oslo

7 October, 2014

Jeg lekte med bydelskartet over Oslo her en kveld, og var så fornøyd at jeg bestilte et trykk av det med en gang.

Plakaten kom i dag, og jeg hengte den opp på veggen.Vi får se om det får lov å henge i stuen eller om det blir forvist til over pulten min. Kanskje motivet egentlig egner seg bedre som postkort, men jeg sender ikke så mye postkort i grunnen, så da så. Den gule puslebiten er bydel Østensjø, så klart.

You Might Also Like

 • Anne

  Utrolig kul! Har du laget den selv? /Anne

  • Takk! Ja, det er jeg som har laget den :)

 • Caroline

  Interessert i å selge en?

  • Ingeborg

   Make that two! Kjempeinteressert!

   • Foreløpig har jeg ikke helt kapasitet til butikk. Jeg har noen ekstra prints, men det er mye styr med sending. Vi får se. Kult at dere liker den!

 • Håkon Vaage

  Hei! Er du interessert i å selge? Var akkurat dette jeg lette etter :)