Teknologi

Podcast app på iPhone

27 June, 2012

Endelig kommer iPhone med en app for Podcaster! Det har vært helt okei å abonnere på Pocaster i iTunes, altså, men litt kronglete å holde styr på dem på telefonen. Det som hadde vært fint i neste omgang er å få Geniusfunksjon (personlige anbefalinger) sånn som i Appstore. For en festdag!

(Jeg er veldig glad i podcaster, og tar gjerne i mot tips til bra kanaler å abonnere på. Jeg har tenkt lenge på å sjekke ut nØrdcast, men nå fikk jeg fingeren ut og trykket på abonner. Da har jeg program for neste t-banetur.)

You Might Also Like

 • n0rd

  5 Stars Takk for abonnering og takk for at du hører på oss. Skrik ut om du har tilbakemeldinger, forslag til ting vi bør snakke om eller egentlig alt av tilbakemeldinger. :)

  • My pleasure! Jeg har jo høye forventninger når jeg ser på programlisten deres (Skrekkfilmer, øl og zombier – check, check & check!). Gleder meg til å høre på dere :-)

   • n0rd

    we aim to please! gi gjerne tilbakemelding når du har hørt litt.