Kommunikasjon

10 skrivetips for å hjelpe deg med å høres mer menneskelig ut

17 November, 2017

Beth Dunn har noen gode tips for alle som vil skrive bedre. (Jeg har tipset om henne før, hun har for eksempel et veldig godt foredrag fra 2013.)

Hun blir intervjuet i en podcast fra Problogger, og kommer med 10 skrivetips for å hjelpe deg å høres mer menneskelig ut.

Noen av rådene egner seg mer for engelsk enn for norsk, men selv om du bare skriver på norsk er det flere gode tips.

Hvis du ikke har tid eller lyst å klikke deg inn skal jeg oppsummere det for deg: Bare det å være bevisst på at du skal skrive som et menneske, og ikke som en maskin pleier å hjelpe.

Noen ting til:

Ukens nyhetsbrev fra Helt Digitalt har mange interessante saker. Facebook har for eksempel kommet med en app som skal gjøre det lettere for de som legger ut videoer. Synd det ikke er for sider ennå.

Synlighetsbloggen har skrevet en fin artikkel om hvordan du kan bruke Google Analytics til å optimalisere nettstedet ditt

Jeg har lyst å se filmen Lipstick Under My Burkha som handler om fire indiske kvinners hemmelige liv. Den vises på Vika kino nå på lørdag.

I dag fortalte Miriam meg at den nye versjonen av Adobe Premiere Pro har gjort det lettere for de av oss som jobber i team. Flere kan jobbe i samme fil. Veldig god nyhet.

Så har jeg lyst å ta med en termokopp full av chilikakao når jeg blir med jentene på lekeplassen.

Helgens mål er å få tegnet. Bare bittelitt, fordi det er alt for lenge siden jeg tok meg tid til det. Kanskje det skjer hvis jeg lover å legge ut en tegning her på mandag?

(Og ja, jeg har lekt meg med en teit bildeapp! Hvis du lurte.)

God helg!

You Might Also Like