Media

100 filmer i 2013

7 January, 2013

kamera

Min gode venn Hilde hadde som nyttårsforsett i fjor å se over 100 filmer. Hun kunne presentere en sirlig nedskreven liste over hver eneste film hun så i 2012, med tilhørende karakter. Jeg fant selvfølgelig ut at jeg må gjøre det samme i 2013. Her er listen min over alle filmer jeg ser i 2013 med terningkast. Den vil jo selvfølgelig bli løpende oppdatert. Siden jeg støtt og stadig blir anklaget for å sovne under filmer (film er best på dagtid) slenger jeg på en z bak de filmene jeg faktisk sovnet under. Da kan vi jo få avklart det en gang for alle!

Skal TV-serier regnes med, forresten? Vi er akkurat ferdige med de episodene av Jericho og The Survivors som ligger ute på Netflix. Det er ufattelig irriterende når man går tom for episoder, spesielt Jericho. Søndag så gikk det greit, for vi fikk endelig somlet oss til å se Prometheus. Jeg elsker jo Aliens-filmene, og hadde gledet meg stort. Nå gleder jeg meg stort til neste. Sukk.

Jeg har forresten ikke fått somlet meg til å se Hobbiten heller, så jeg har jo mye godt i vente. Det blir lengre og lengre mellom hver gang jeg drar på kino. Det er litt som kafebesøk. Før bestod livet av kinoturer og kafé latter, sukk. Skulle jeg dratt på kino nå, hadde jeg sett Hobbiten. Eller Bully, kanskje. Eller så kunne jeg gitt 3D-formatet en sjangse med Texas Chainsaw 3D, jeg føler det er mindre risikabelt enn Hobbiten. HMMM….

You Might Also Like