Digitalt, Kommunikasjon

Fire spørsmål som starter en samtale

21 July, 2014

Det har vært mye fokus på introverte og ekstroverte personlighetstyper i det siste. Jeg tror alle har kjent på følelsen av å ikke ha noe å snakke med en annen person om, men som regel har alle noen referansepunkter. For eksempel mat. Alle spiser mat. Eller Kongen. Alle vet hvem han er. Familie. Alle har familie. Neste gang du er på fest, i bryllup eller på gallamiddag: Kutt ut det kjedelige “Ja, hva jobber du som, da?” med ett av disse spørsmålene:

Hvis du kun fikk spise en ting resten av livet – hva ville det vært?

Mitt svar: Ost! Nei, sjokolade! Nei, ost!

Hvem ville du helst møtt hvis du fikk muligheten, tippoldebarna dine eller tippoldeforeldrene?

Mitt svar: Tippoldebarna. Jeg vil vite hva de jobber som.. (Hentet fra A Cup of Jo)

Hva ville du servert kongen?

Mitt svar: Sheperds Pie, det har jeg akkurat lært meg å lage. Med skikkelig innkokt rødvinssaus. Til dessert hadde jeg laget noe med marengs, bær og sjokolade. Og så hadde jeg kanskje hatt ost som hvilerett.

Har du noengang fått en skikkelig minneverdig presang?

Mitt svar: Etter år med mas (og et seriøst hamsteroppdrett på pikerommet) fikk jeg en hundevalp i julegave det året jeg var 13. Heldig jente.

 

You Might Also Like