Digitalt

Adventskalender-app som du kan sende til en venn

30 November, 2017

Juletre

Jeg er et julemenneske. Julen er absolutt og helt nødvendig, i en tid uten naturlig lys og varme.

Jeg elsker julekalendere. Pakkekalender til kidsene, ansiktsoljekalender til meg selv (ble overtalt av Miriam på jobb, veldig excited), juleskogsdyrkalender i stuen (et tredyr hver dag, også høy koselig-faktor), tekalender på jobb, ooog så fant jeg den triveligste Disney-bokkalenderen som jeg kjøpte og fordi, ja. Disney. Bok. Kan brukes år etter år. Det er kanskje bra det ikke kommer pakkekalender fra mamma i tillegg.

Denne rablingen om adventskalendere har et poeng. Jeg fant en app hvor du kan lage, og sende adventskalender til noen (som også har iPhone). Med bilder og tekst. For eksempel 24 koselige bilder til besteforeldrene. Eller 24 bilder av katten din til en annen katteelsker, hva vet jeg. Den heter 24 days. Jeg syns det var et kjempefint konsept! Også er den norsk.

Ellers planlegger jeg en rekke juleaktiviteter. Første runde pepperkaker er allerede i boks. Eller, hvis vi skal være ærlig så ligger de i familiens mager.

Tilfeldigvis var jeg på IKEA for å kjøpe et eller annet, og fant en helt enorm julestjerne som jeg har hengt opp i vinduet.

Vi skal ha juleverksted i år også. Tenker at vi skal bake hvite kakemenn, så kan vi male på dem med konditorfarge. Også må det bli noen julekuler.

Jeg har selvfølgelig holdt av julegrantenningen på Nordre Skøyen Hovedgård. Jeg har også meldt meg frivillig til å være med å arrangere barnehagens juletrefest på samme sted.

Må ha hjemmelaget marsipan. Jeg bruker ca like mye mandler som cognac. Neida. Joda.

Det står et minijuletre på spisebordet. Jeg fant igjen papirjulekulene med navn på fra i fjor. En til hvert familiemedlem. Kjøpte dem på denne etsy-butikken. Disse er kule også, laserprintede navnelapper.

Vi skal ha rosa lys i adventsstaken, det har 3-åringen bestemt.

Jeg lengter etter pinnekjøtt. Så godt. Og kålrabistappe, og riskrem. Snart!

You Might Also Like