E-læring, Media

App: Lag en liten info-video på 10 minutter

19 January, 2015

Jeg har testet ut Adobe Voice på iPad, en app som lar deg lage en kort, forklarende video på 10 minutter.

Den gir deg tilgang til maler, musikk og en haug med ikoner som du kan bruke. I tillegg kan du laste opp egne bilder. Resultatet blir en fin liten video som du kan bruke i en presentasjon, på nett eller i sosiale medier.

Et stort minus med appen er at du ikke får laste ned videoene. Du må bruke Adobe sin egen flash-videospiller. Du får heller ikke verdens beste lyd når du spiller inn med en iPad, men den er god nok.

Likevel synes jeg appen var veldig fin og enkel, og ga et bra resultat med lite innsats. Og det kan se ut som om det vil bli mulig å laste ned videoene etterhvert.

Men, for å si det sånn: Den presentasjonen jeg skal holde på jobb snart kommer åpenbart til å blinges opp med en video.

Jeg er ekstra opptatt av motivasjon for tiden, og har gått tilbake til pensumet til Gamification-kurset jeg tok på Coursera. Derfor laget jeg en superkort infovideo om motivasjon med Adobe Voice, for å vise dere hvilken type video du kan lage med Adobe Voice:

You Might Also Like