Teknologi

App: Prismatic

17 October, 2012

På samme måte som Readability og Instapaper lar deg lese tekster uten å bli forstyrret av fænsi (og kanskje forstyrrende) design, kommer Prismatic som en ny lese-app. De stripper vekk alt bortsett fra tekst og bilder, og gjør innholdet mobilvennlig.

Jeg er delt. På den ene siden synes jeg designet på appen er kjempefint, det er lett å lese i Prismatic og jeg liker å navigere i den. Den er helt klart designet for mobil, bare hvordan du kan scrolle lett ned til neste artikkel, og at den stopper ved overskriften slik at du slipper å scrolle for langt. Men, jeg får ikke til å connecte kontoen min til Twitter og Google Reader, etter at jeg knyttet den til Facebook, jeg får bare feilmelding (både i Opera og Chrome, og i Explorer gikk jo så klart alt helt bananas). Jeg får dermed ikke testet hvordan det funker å knytte Google Readeren til Prismatic. Tar den de ulike mappene i Readeren min og smeller det sammen til en feed? Det blir jo isåfall bare kaos. Tar de interessene mine og lager en ny feed? Nytt kaos. Eller, gjør den det jeg hadde foretrukket, at de tar mappene mine fra Reader og lager separate feeds i Prismatic? Det hadde vært fint, for å sette opp alt jeg abonnerer på i Google Reader på nytt, det tror jeg ikke jeg gidder.

Appen er kjempefin, men å sette opp interesser og slikt får jeg ikke til, og før de fikser det så bruker jeg fremdeles Google Reader. Som forøvrig har dritbra mobilsider.

You Might Also Like