Teknologi

Apptips: Clear

19 June, 2012

Clear er en To-Do app som gjør meg i bedre humør enn vanlige liste-apper. Den er laget for tøtsj-telefoner og når du først lærer deg hvilke bevegelser som gjør hva (det lærer du kjapt) så er den utrolig funksjonell. De viktigste tingene plasserer du øverst, og når du er ferdig, trekker du bare over skjermen, også krysses det ut. Med lyd!

Til å begynne med tenkte jeg at appen var fin, men at den sikkert kom til å havne i bunken med andre apper man tenker kanskje er litt praktisk å ha, men aldri bruker. Men jeg har brukt Clear masse. Jeg bruker den til å huske på ting jeg må gjøre på jobb, jeg bruker den til ideer eller til handlelister (og jeg planla bryllupet mitt med denne appen!). Jo mer du bruker den, jo mer vant til den blir du (og jeg liker å få et pling når jeg har fullført noe, jeg innrømmer det).

Lyden er faktisk et poeng. Det er trendy innenfor webdesign at brukeren får et mer personlig forhold til teknologien, enten det er med hjelp av søte aper eller en barnslig look. Naive lyder føyer seg fint inn i denne trenden. Et “plopp” når du lager en ny liste, og en check-lyd når du krysser noe av, er ikke dumt. Snart kommer appen som gir deg et soundtrack til resten av livet også (trommevirvel). Høhøh.


You Might Also Like