Web

“Bloggen” min i 2001

7 June, 2013

Jeg var inne på Internet Archive og fant igjen den aller første bloggen min, som jeg hadde på hjem.sol.no. Eller, det var vel ikke helt en blogg, i alle fall ikke i 2001, da var det en labyrint av lenker mellom sidene (ikke særlig brukervennlig, egentlig). Siden laget jeg i Notepad i basic HTML. Men i 2002 scrappet jeg designet, og det kom en nettside som lignet litt mer på dagens dagbokblogg:

22.02.02: Jeg er hjemme på vinterferie. Skal passe hunden min, og ha det fint i solfylte bergen helt til søndag.

…tre uker senere: Jeg er hjemme på påskeferie. Skal passe hunden min og ha det fint i solfylte bergen

12. Mai: Jeg kommer hjem. Slutter på skolen. Når jeg tenker nærmere etter så komme rjeg kanskj ehjem den trettende. Skolen slutter den 12.

Sommeren 2002: Jeg skal jobbe. hm. Tenker på å dra til Roskilde, men er ikke sikker på hva som skjer.

Høsten: Jeg har kommet inn på ett universitet i London, har ikke fått beskjed fra alle ennå. Kom ikke inn på et annet, så vi får se. Enten London eller ex. phil i Bergen. Må jo få alt godkjent fra Lånekassen først.
Om jeg kommer inn et bra sted, så blir jeg i London i tre år. Minst. Så får vi se om jeg tar mastergrad etterpå. Det gjør jeg vel kanskje.

Jeg hadde til og med gjestebok. Og hadde også mitt eget nettforlag hvor jeg publiserte dikt som vennene mine hadde skrevet. Jeg var utrolig stolt av siden jeg laget til Hunsrød Forlag, jeg husker designet som temmelig classy, hvitt og fresht (uten tidstypiske animerte GIFer) men det har ikke blitt arkivert.

Nettsiden min brukte jeg til å kommunisere med vennene mine, og de skrev hilsener til meg i gjesteboken. På den tiden synes jeg det var uhørt å ha bilde av seg selv på internett, og lærte på skolen at man aldri skulle bruke sitt ekte navn på nettet, selv ikke i epostadressen (sant).

Når jeg ser det i dag føles det som en tidsalder siden jeg skrev det..

 

You Might Also Like