Design

Byttet URL og navn på bloggen

23 February, 2014

bablbot_utkast

Jeg har byttet URL og navn på bloggen, nå heter den bablbot.com. Jeg har laget logo også. Etter at jeg begynte på Skillshare-kurset i digital illustrasjon, så har jeg tegnet mye, både på papir og i Illustrator. Mest roboter, derfor ble det robottema her inne også.

Kreative evner kan læres og trenes sterkere, som alt annet, derfor er det noe jeg vil fokusere på fremover. Å være kreativ er forøvrig mye mer enn å være kunsterisk, man kan være kreativ i alt. Men for meg hjelper blyant og papir meg til å sortere tanker, få ned ideer og angripe problemstillinger fra nye vinkler. Å være kreativ handler om å bytte perspektiv og ofte også om å assosiere vilt.

På det mer personlige planet så skal jeg ut i foreldrepermisjon om noen uker, og jeg har som alle førstegangsmødre store og grandiose planer for alt jeg skal få gjort. Tegne masse. Skrive bok. Koke kraft. Dra til Bergen og gå på kafé med bergenserne. Lese bøker. Gå tur. Ta bilder. Jeg er klar for å bli utledd av alle småbarnsforeldrene med blå ringer under øynene nå, altså. Men først og fremst har jeg altså planer om å tegne mer.

Les også: Thinkertoys: En håndfull med teknikker for kreativ tenking

You Might Also Like