Web

Den (kreative) vårfølelsen

7 April, 2013

aka Tanker på en søndag. 

Det er fint om våren, jeg får mer energi av lyset, og alle kreative planer kommer opp igjen når snøen smelter vekk. Jeg rydder og finner igjen Lomografikameraet mitt. Det er veldig hipster, og passer perfekt til våren. Jeg tegnet i Illustrator og var oppesen nok til å bestille et trykk av kunsten min. I megastort format og shiny plakatpapir. Men det er pinlig likt noe annen kunst jeg har sett, så jeg kan omtrent ikke legge ut bilde av det engang. Type moderne kunst, nesten som taggingen på bildet over, men mindre fargerikt. Håper jeg finner ramme.

Kurset i Gamification er fremdeles like oppslukende og spennende, selv om det nærmest er en sjokk å studere igjen. Det føles som å studere, selv om det “bare” er et e-læringskurs på Coursera. Neste uke har vi faktisk innlevering i tillegg til multiple choice quizen, hvor oppgaven blir sendt til fem andre studenter for retting. Det betyr at jeg også må rette fem andres oppgaver. Jeg har begynt på boken av Kevin Werbach, men er langtfra ferdig med den. Jeg har lest noe av tilleggslitteraturen, men ikke alt. Men jeg har printet det ut, og det teller nesten som å ha lest det, vil kanskje noen si. Men jeg skal, altså, for inni meg har jeg hemmelige drømmer om store pokaler utdelt til tidenes beste student på Coursera noensinne. 1000 millioner poeng, fordi oppgaven jeg leverte bare var så vanvittig bra. Kanskje New York Times Technology intervjuer meg. (Hva kan jeg si, en må finne inspirasjonen der man kan.)

Jeg var på bransjemingletreff med Dataforeningen forrige uke, og der snakket de også om Gamification. Og når Dataforeningen snakker om det, da er det mer enn en hype, jeg bare sier det.

Ønsk meg lykke til med oppgaven, så deler jeg kanskje den fantastiske pokalvinnende triumfen her etterhvert!

gamification

You Might Also Like