Personlig

Der hvor ideer spretter frem

7 September, 2014

Jeg har vært på hyttetur i helgen. Det er vel klisjeen over nordmenn at vi oppsøker et enklere liv når vi kan, og jeg kjenner meg igjen. Jeg lader batteriene millom bakkar og berg. Gjerne med enklere do-fasiliteter, kokekaffe og bålbrenning.

Det er kanskje hyttekveldene jeg liker best. Med et glass rødvin og god diskusjon med gode venner blir man ekstra kreativ. Det er ingen begrensninger på hva man føler man kan få til på fjellet, alt virker enklere sett på avstand. Jeg våknet om natten etter en slik kveld på lørdag og bare måtte skrive. Jeg endte med å knudre ned noen setninger på telefonen for å huske det til dagen etterpå. (Det var helt greit, men kanskje ikke det gullet jeg følte det var klokken tre).

Hyttemorgener er forresten også fine. Jeg stod på kjøkkenet med oppvasken, og hørte på radio en morgen mens jeg prøvde å huske rekkefølgen på manuell oppvask slik vi lærte i heimkunnskapen. Bestikk først, eller var det glass? Total ro. Jeg har bestemt meg for å ønske meg radio til jul, noe så koselig!

Du får perspektiv på livet når du er på fjellet. Jeg er hyttemenneske i hjertet. Nå skal jeg kose meg med hele fårikålsesongen mens jeg venter på snøen.

oppvaskBillig terapi: Ta oppvasken. #mindfullnesslizm

 

You Might Also Like