Epost

Email Marketing Certified

19 January, 2018

Jeg fikk et badge og greier.

For å friske litt opp i epostmarkedsføringsskillsene gjennomførte jeg Hubspot sitt kurs i email marketing.

Det er mange som sender ut nyhetsbrev, men det er ikke like mange som helt er klar over hva en god epost er, hvor viktig det er å segmentere kontaktlistene dine eller hvordan analyse av dataene dine gjør en verden av forskjell.

E-læring er utrolig effektivt. Å se forelesninger, ta egne notater og skrive ut slides og tekst, gjør at mye mer av innholdet faktisk setter seg i hjernebarken. Det krever litt disiplin, men du får mye igjen.

Hvis du skal ta et lignende kurs anbefaler jeg deg å sette opp en plan for deg selv. Skal du ta et kapittel i uken? To?

Ta notater, jeg går nesten alltid tilbake til dem senere.

Hvis du kan skrive ut videoforelesningen eller støtteark, gjør det. Og gå gjennom dem, bruk dem, noter på dem.

Hvis du har vært lenge i gamet så er det sikkert ting du kan fra før. Gå gjennom det likevel. Plutselig får du vite et interessant tall, eller du får en god ide til en bedre måte å segmentere listene dine på.

Bruk dødtiden. Det hender jeg sløver på tbanen. Men jeg prøver å få gjort noe nyttig også. E-læring er perfekt for tbanen eller toget, hvertfall hvis du har en 20-30 minutter.

Jeg vet at epostmarkedsføringen min kommer til å bli bedre i 2018.