Web

En dramatisk nyhet

16 June, 2017

Det blir rolige bloggtider for meg fremover. Nå er vi på vei til skikkelig småbarnsferie i Danmark, har leid hus og greier. Jeg gleder meg som en unge, og har sett for meg dager på stranden med kidsene og et glass vin i hånden min på kvelden. 

En dramatisk nyhet er at jeg har byttet nettleser. Ja! De som kjenner meg vet at det er stort. Jeg har vært Chrome sin største fangirl i Norge, men nå har jeg faktisk byttet fra Chrome. På mobil da. Jeg bruker fortsatt Chrome på datamaskin. 

Syns det ble mye bugs og kræsj, så jeg lastet ned Opera Coast og har brukt den i to uker. Og elsker den! 


Opera Coast har et helt annerledes brukergrensesnitt enn de andre mobilnettleserne. Jeg mener det er bedre. Den er intuitiv å bruke og laget for tøtsj. 

Jeg digger det fine designet på nyhetssiden. Og at man får de mest brukte sidene som ikoner.

Sjekk den ut!

You Might Also Like