Web

En lettlest bok om søkemotoroptimalisering

19 February, 2018

SEO 2018

I dag hadde jeg kafélunsj på Pust, som ligger på Majorstuen, rett under jobben min. Pust er en kafé med ganske god jobbestemning, stort sett ledig bord, god kaffe og grei lunsjmat.

Jeg fikk lest videre i den nye fagboken min, SEO 2018. Ikke den kuleste tittelen, kanskje, men jeg kjente at jeg trengte noe lettlest for å komme inn i SEO-moduset igjen.

I tillegg fikk jeg filosofert litt over enklere tider. Den aller første nettsiden min laget jeg i Notepad som tenåring, sånn ca. år 2000 (som nå er 18 år siden, herregud). Og noe av det første “kjempelure” jeg lærte var at hvis man ville ha mange treff på siden, så kunne man skrive inn hemmelige ord i footeren, for da dukket du opp i treff. Treffene var forøvrig synlig for alle, i en sånn counter du hadde da.

Jepp, det var en slags SEO da. Heldigvis for brukerne så kommer du ikke langt med den taktikken nå.

 

You Might Also Like