Design, Diverse, Teknologi

Europeiske kunstnere om teknologi

3 October, 2014

Teknologi er ikke hovedtema i kunstutstillingen Europe, Europe, det er nemlig “unge kunstneres mobilitet og migrasjon i Europa”, men det er likevel såpass mye internett, gadgets og teknologireferanser i utstillingen at det egentlig er et tema likevel.

Utstillingen er på Astrup Fearnley Museet, og jeg har vært på omvisning. Jeg liker å se kunst uten guide og, men jeg får stort sett mest ut av det hvis jeg får en flink guide som kan fortelle meg hva dette dreier seg om. Det var mye kult der, blant annet en heftig bra animasjonsfilm, men jeg ble mest fascinert av New Management, som handler om et hvordan Samsung ble en ledende teknologi-leverandør.

af2 af3Det ble litt dårlige bilder, men jeg føler meg litt kriminell når jeg tar bilde inne på museer.

Et lite aktivitetstips til helgen der, altså. Fint å gå rundt på Tjuvholmen er det og, og hvis du ikke vil betale 100 kr for utstillingen, så er det en levende, hengende kjempestein ved inngangen som du kan se helt gratis. Den ligner på noe fra Fragglene. Og hvis du er sånn som meg som alltid sjekker ut museumsbutikken, så har de en veldig bra en med masse fine bøker og nips i.

 

You Might Also Like