Web

Få bloggoppdateringer som nyhetsbrev

31 January, 2018

Siden jeg har jobbet så mye med nyhetsbrev i januar, har jeg satt opp et månedlig blogg-nyhetsbrev.

Så langt har denne bloggen vært ekstremt lavterskel. Jeg har ikke hatt noen Facebook-side. Ikke spredd innleggene mine spesielt mye. Egentlig har jeg jo gjort en litt dårlig jobb sånn sett, men jeg har trivdes veldig godt med det. At det ikke er så mange som leser her inne. Deilig lavterskel.

Noen ganger har jeg gjort det motsatte av hva du lærer du skal gjøre når du skriver på nett. Da skal man tenke målgruppe. Gjerne skrive til en personas, en fake person som representerer nevnte målgruppe.

Men jeg har latet litt som om ingen leser det jeg skriver, jeg. Det er jo lett, jeg får ikke spesielt mye kommentarer (klager ikke, bare stadfester her), så det har vært litt som å skrive til meg selv.

(Nå vet jeg så klart at folk leser bloggen min. Jeg er faktisk overrasket over hvor mange. Med tanke på hvor mye den er promotert burde det være to.)

Dette er en personlig blogg. Personlig sett så er jeg en nerd, det bærer jo bloggen også preg av. Jeg skriver fordi jeg liker å skrive, og fordi det ikke er alltid de rundt meg syns det er veldig spennende at jeg snakker om SEO eller videoredigering eller hvordan bruke illustrasjonsbilder riktig.

Det var jo ikke dette som var poenget å si, forresten. Poenget mitt er at du skal få slippe å gå aktivt inn for å sjekke om det er nye poster. Det er jo noen som ikke bruker Feedly, selv om jeg har sagt at du skal gjøre det. Så for deg, din stabeist, så skal du få en oppsummering av bloggen på mail. Hver måned. Altså en gang i måneden. Lett å melde seg av, no stress osv.

Du kan melde deg på nyhetsbrev fra bablbot.com her.

Snakkes!

You Might Also Like