Design

Fine og litt skumle illustrasjoner fra Bergen

7 March, 2014

trykk_gudrun

For en tid tilbake gikk jeg forbi en popup-butikk nederst på Grünerløkka med bergensk tema. Det viste seg å være poppupen til Made in Bergen, en butikk i Skostredet med sykt mange fine ting.

Naturlig nok gikk jeg rett inn, og møtte forøvrig igjen en tidligere klassekamerat fra videregående. Uansett, i Made in Bergens midlertidige avdeling Grünerløkka, så jeg noen trykk jeg instant ble litt forelsket i. Jeg kjøpte ett i gave til en venninne (ja, jeg er sånn som prakker kunst jeg liker på andre, men jeg tenker alltid at hvis de ikke liker det så kan de alltids henge det opp på do eller noe) og glemte hva illustratøren het. Men for noen uker siden slumpet jeg over en bildetweet fra @elisabethirg og kjente igjen stilen med en gang.

Den flinke illustratøren heter Gunvor Rasmussen, og har galleri på Bryggen i Bergen. Jeg bestilte sporenstreks to bilder fra butikken hennes og hin dagen kom de i posten. Jeg vet ikke helt hvor jeg skal henge opp bildet mitt ennå, men jeg tror kanskje det blir i nærheten av pulten min. Det andre bildet har jeg pakket inn, og det blir gave til en annen venninne.

Les også:

 

You Might Also Like