Design

Gavepapir med kryssord funker også til jul

21 December, 2013

Det berømte (?) gavepapiret mitt har tidligere kun vært demonstrert på bursdagspresanger. Men, det passer like godt til julepapir. Med rød sløyfe og kanskje en julepynt knyttet på får du den tradisjonelle looken, eller du kan gå for det strammere med svart bånd som jeg har gjort.

Papiret funker til alt. Bare print det ut i A3-format, det passer perfekt til for eksempel bøker. Jeg limte sammen to ark for å pakke inn denne gaven, som ikke er en bok, men noe annet spennende jeg tror noen blir glad for.

Jeg beskriver hvordan jeg har laget papiret her: Hvordan lage gavepapir med kryssord

Jeg har også laget et ferdig papir (som på bildet) du kan laste ned her: Print ut dine egne kryssord-gavepapir

God jul!

You Might Also Like