Web

Jeg ønsker meg et glossy, norsk magasin om web!

12 October, 2012

Da jeg var i New York kjøpte jeg med meg et blad for å ha på flyet, og selv om jeg syns 120 kroner er overpris for et glossy magasin, så kjøpte jeg det likevel. Blader om web og design pleier gjerne jo gjerne å være litt dyrt, men gir gjerne mer underholdning enn lame dameblader. Da jeg så at det kostet sånn ca. 360 kr i Norge var jeg likevel fornøyd. Det er jo en insane pris for et blad, eller?? Kanskje fordi det er en “komplett” guide på 226 sider, hva vet jeg.

Egentlig får jeg mer ut av bøker eller blader som går mer i dybden, men tenkte at det er artig å lese likevel. Launch a Website tar for seg “alt”, både av basic koding, planlegging, prosjektledelse, branding, grafikk og layout, tekst og typografi, SEO, UX, tilgjengelighet, testing og hosting. Definitivt ikke verdt 360 kr, men jeg syns jeg fikk god valuta for 120. Og det er jo deilig med magasinpresentasjon av et spennende tema.

Jeg har en del fagbøker på Kindlen, og kjenner at jeg digger farger og store bilder mer enn jeg digger lesebrett-versjonen. Det er noe med det. Egentlig lengter jeg litt etter et glossy blad om web eller kanskje heller online marketing  i Norge. Altså, ikke et sånt som dette, men et regelmessig et. Det hadde vært fint! Kan ikke noen lage det?

 

 

You Might Also Like