Media

Google Maps-spillet Geoguessr

9 May, 2015

I Geoguessr skal du gjette hvor i verden du er fra Google Street View. Du blir plassert et tilfeldig sted, klikker deg rundt og tipper hvor du er. Poengene regnes ut etter hvor nærme du klarer å gjette. Du kan velge å spille hele verden, et bestemt kontinent, land eller by.

Jeg spilte bilder fra hele verden, og så en runde fra bare London. Lærdom fra dette spillet: Mange steder i verden ser like ut. Til og med rett kontinent er vanskelig å gjette noen ganger. Kanskje jeg må ut og reise litt mer utenfor Europa. Det gikk heldigvis bedre når jeg spilte over bare London.

Klarer du gjette hvor i verden det fine huset er? Jeg tippet riktig land, men det var fordi jeg jukset og fant et gateskilt.

ɐʌʞsoW :ɹɐʌs ƃᴉʇʞᴉɹ

London gikk bedre, selv om det er 10 år siden jeg flyttet derfra. Puh. Så min styrke er litt mer makro-geografi, altså.

London

You Might Also Like