Web

Har du hørt disse 10 podcastene om digital markedsføring?

14 July, 2014

En podcast er et program på lyd eller video, som det er mulig å abonnere på. Her er mine 10 favoritter:

The Portfolio Life

Jeff Goins skriver om å være skribent og blogger på goinswriter.com, og har også en podcast. Han intervjuer folk som Guy Kawasaki, Seth Godin og Jonah Berger, og snakker om tips for å bli en bedre skribent.

The Portfolio Life

The Social Hour

Denne handler om sosiale medier og ledes av Sarah Lane og Amber MacArthur. Tidligere het den Inside the Net og net@night.

The Social Hour

This American Life

Jeg har nevnt denne anerkjente podcasten før, den er stappfull av interessante reportasjer og velfortalte historier. Storytelling i praksis.

This American Life

Six Pixels of Separation

Du har sikkert lest bloggen, men har du hørt podcasten? Om digital markedsføring med Mitch Joel og mange gjester (inkludert Nancy Duarte som har skrevet Slide:ology!)

Six Pixels of Separation

The Art of Simple

Livet mitt er dessverre langt fra minimalistisk, men jeg er definitivt ikke blant de menneskene som liker å ta vare på masse ting. Jeg syns det er deilig å få kastet unna, og minimalist-bevegelsen passer meg (i alle fall i teorien) utmerket. Og det er jo et poeng, de fleste familier har en jevn strøm av nye ting inn (jul, bursdager, ting man unner seg selv), men de fleste av oss mangler ut-strømmen (bortsett fra å kaste ting i bosset).  Denne podcasten gir gode tips til hvordan livet ditt kan bli enklere uten så mange ting.

The Art of Simple

Social Pros

Historier og masse eksempler om hvordan store selskaper bruker sosiale medier.

Social Pros

The Big Ideas

The Guardian sin podcast tar for seg fraser som har blitt “intellektuelle klisjeer”. En podcast som gir deg masse å snakke om hvis du skulle droppe innom en studentfest, eller som bare gjør at du føler deg litt smartere.

The Big Ideas

Unpodcast

En podcast dedikert til “hva du ikke bør gjøre i markedsføring”, slik at det blir lettere å finne ut hva som faktisk funker. Nylige temaer inkluderer hvordan ikke drive med fundraisning, historien bak #iamgoogle, hvordan få god publisitet bare fordi du er bra og kjønnsrettet markedsføring av leker.

Unpodcast

Internet Marketing Podcast

På tross av en forferdelig intro-sang og til tider litt dårlig kvalitet på lyden, så tar denne engelske podcasten opp noen interessante temaer for oss som er interesserte i online markedsføring.

Internet Marketing Podcast

The Bean Cast

Hevder selv å være “The Best Marketing Podcast Anywhere”. Jeg vet ikke det, men den er god nok til at jeg følger med.

The Bean Cast

 

Har du andre tips til podcaster jeg bør få med meg? Del dem gjerne i kommentarfeltet!

 

Les også:

apptips_tedTed Talks på telefonen

You Might Also Like