Kommunikasjon

Hjernen trenger påfyll – les en bok

22 November, 2014

Høsten for meg er tid for påfyll. Jeg leser mer om høsten og vinteren enn om sommeren, og kjenner behovet for å krype sammen foran en bok når det blir mørkere ute og koseligere inne.

Bøker er fine julegaver også, forresten, og selv om jeg syns ebok.no sin gaveløsning fungerer utmerket, så er fordelen med å gi bok på papir at du kan gjøre den mer personlig. Et sånt hjertebokmerke er for eksempel veldig lett å brette sammen, og du kan skrive en liten beskjed på, hvis du vil. Det er gøy å få i bokgaven, da!

Akkurat nå leser jeg boken Godt nok for de svina, av Anita Krohn Traaseth. Jeg vet at jeg er sent ute, men det er nå jeg har tid. I tillegg leser jeg The Art of Social Media, som jeg skal fortelle mer om senere.

Dessuten “leser” jeg ennå en bok om igjen, eller hører den på lydbok, da. Jeg leser gjerne bøker på nytt, og denne her leste jeg for første gang for ca. ti år siden, da jeg var student i London. Jeg har ikke fått den ut av hodet siden, og da jeg fant den igjen på Audible ble jeg veldig glad. Den heter Don’t Let’s Go to the Dogs Tonight og er skrevet av Alexandra Fuller. Hvis du ikke allerede har lest den (eller hørt den), så gir jeg den de varmeste anbefalinger.

You Might Also Like