Teknologi

Hør denne podcasten: Digital Human

24 September, 2014

Jeg surfet meg frem til BBCs podcast Digital Human, og vil bare hjertelig anbefale den videre. Programleder er Aleks Krotoski, som også har skrevet boken Untangling the Web, som jeg nå selfølgelig fikk lyst til å lese. Digital Human vant andreplassen for beste snakkeprogram i Radio Academy Awards, en pris jeg aldri har hørt om, men som ifølge dem selv er den mest prestisjefylte prisen i radiobransjen. Antageligvis i Storbritannia. Podcasten er uansett veldig bra!

Det kommer nye episoder av Digital Human i oktober, men det er flere fra i vår som du kan høre i mellomtiden. Jeg har hvertfall begynt å jobbe meg bakover. Podcaster er glimrende for alle oss i permisjon, jeg bruker å høre på dem når jeg triller turer. Det er fint på t-banen på vei til jobb også, altså.

podcastselfie

Podcastselfie. Legg merke til hvordan solbriller kan gi en viss diskrè eleganse til et antrekk.

You Might Also Like