Web

Hva du glemmer i nyhetsbrevet ditt

20 June, 2012

Jeg leste på Copyblogger om hvordan skrive gode nyhetsbrev i dag, og anbefaler bloggposten til alle som skriver nyhetsbrev. Det fikk meg til å tenke på en liten ting de færreste gjør når de sender ut nyhetsbrev fra epost (og jeg har vært skyldig i dette selv, altså). Jeg abonnerer på en del nyhetsbrev selv, blant annet Gerry McGoverns sitt New Thinking og han gjør så klart dette riktig.

Så, hva snakker jeg om?

Har du noen gang fått videresendt et nyhetsbrev fra noen som mente du av en eller annen grunn burde lese det? Kanskje det virkelig var midt i blinken, og du tenker at du vil rett til kilden. Men hvordan abonnerer du på nyhetsbrevet? De fleste nyhetsbrev har en unsubscribe-link, men det er slett ikke alle nyhetsbrevene som jeg abonnerer på som har en subscribe-link.

Hvis nyhetsbrevet ditt er så bra som det burde være, så kommer folk til å anbefale det (les: videresende det) til venner og kollegaer. Da må du gi dem muligheten til å bli abonnementer selv uten å måtte gå en lang og kronglete vei til kontaktpunktene på nettsiden din.

You Might Also Like