Design

Hvordan lage gavepapir med kryssord

30 September, 2011

Jeg liker fine innpakninger, og selv om jeg sjelden har tid til intrikat pakke-personlighetsgjøring syns jeg det er ekstra gøy å gi bort noe som er pent pakket inn. Derfor syns jeg også at swissmiss sitt innpakningspapir var utrolig fint, og med bare en rød tusj blir den personlig.

Men, jeg liker å lage sånne ting selv. Jeg vil ha gavepapir på norsk, og jeg vil bestemme hva som skal stå. Og sånn kan du lage ditt helt eget ordpapir:

Gå til Armoredpenguin.com/wordsearch eller for eksempel Puzzlemaker.discoveryeducation.com og fyll inn med alle ordene du vil ha. Jeg velger at ordene kun skal gå horisontalt og vertikalt, det skal jo være litt leselig også.

Copy/paste inn resultatet i Exel, og gjør eventuelle justeringer. Her kan du sikkert formatere det fint også, lage en pdf og printe ut ditt helt egne gavepapir, men jeg velger å formatere det litt mer i Indesign.

Så lett er det faktisk.

Hvis du ikke har samme behovet som meg for å ha dine egne meldinger på gavepapiret så er det så klart ennå enklere å bare kjøpe det. Styles med rød sløyfe, evt. bare gå helt naturell.

(Pst: Inni pakken er siste boken til Hans Olav Lahlum, Satelittmenneskene. Jeg har ikke lest den selv, men håper den blir godt mottatt, og at pakkemottakeren ikke leser bloggen min).

 

You Might Also Like