Ute

I skogen skulle være fest

24 February, 2017

Noe av det mest tilfredsstillende med februar er at det ikke blir mørkt klokken tre. Det går faktisk an å ta seg en liten tur ut etter jobb og barnehage, og det var akkurat det jeg gjorde med eldstedatteren min i går.

Vi gikk til den lille skogen like ved der vi bor på leting etter fastelavensris. Det viktigste på denne bittelille turen vår var pause med kakao. Og den gode samtalen med ungen, som skravlet hele veien.

Jeg merker at jeg ofte tar frem mobilen i sånne øyeblikk. Ikke for å surfe, men for å ta bilder. Og jeg tror det fort kan bli dumt, den kan fort bli en distraksjon. Så jeg har bestemt meg for å ta med Fuji-kameraet isteden hvis jeg vil dokumentere hverdagen. Bedre bilder blir det også.

Jeg leste denne artikkelen på Buffer sin blogg om hvordan bruke sosiale medier til å fortelle historier. Litt sånn inspo-artikkel. Jeg tror jo evig på at godt innhold er det viktigste uansett form, men hvilken form en velger påvirker jo innholdet. Men man skal ikke være så redd for å go big. Lange Facebookposter kan få masse respons, og lange videoer kan funke kjempebra. Kan. Som oftest bør man jo kutte ganske saftig ned, da.

Det som i alle fall er helt sikkert er at det å gå ut og få seg en dose dagslys på vinteren er helt nødvendig hvis man skal jobbe kreativt. Og varm drikke er obligatorisk.

You Might Also Like