Ute

Jeg blir norsk (lærer å gå langrenn)

14 January, 2013

vintertid

Det er lite nerding og mye freshe vinteraktiviteter på meg for tiden. Det er jo egentlig skammelig, om vinteren burde man hvertfall være inne foran dataskjermen. Men jeg har i alle fall klart å laste ned UT.no sin app. Målet er at jeg skal klare å komme meg på skitur i hverdagene også, det blir fort helgeturer til en hytte (bildene er fra Heidal i helgen).

Og nå kommer det sjokkerende: Jeg har bodd i Oslo i fire år, men aldri vært på skitur i Marka. Fullstendig ravende sjokkerende. Derfor trenger jeg tips. Jeg ser det er massevis av turtips på UT sin app, jeg tror jeg skal begynne enkelt. Forhåpentligvis kjenner jeg noen som blir med en keitete og treig (men veldig positiv!) bergenser på skitur, for alene tør jeg ikke bevege meg ut i disse Oslo-skogene.

Jeg trenger den flateste turen mulig å oppdrive, helst i Østmarka. At den er kort er ikke en hindring. Neida. Joda. Neida.

bilde

Enkel, sa du? Lagre!

Jeg syns jo ikke det i utgangspunktet er så kjempevanskelig å gå på ski. Det var i alle fall teorien min helt til jeg møtte på et kobbel av skøytende kondomdresskledde menn på Geilo. Jeg og de hadde ikke helt samme stilen, for å si det sånn. Da skjønte jeg at jeg er ganske dårlig på langrenn. Nå har ikke jeg skøyteski (ett steg av gangen) men noterer meg at det er noen som glir mer elegant bortover enn andre (meg). Så det er vel bare å øve. Heldigvis er jeg veldig glad i både appelsiner og kvikklunsj!

 

 

You Might Also Like