Personlig

Jeg er i DN Talent i dag

10 January, 2014

dntalent

I dag er jeg i DN Talent i en sak om LinkedIn. Før jul var jeg på nettverkstreff med bra damer i GGDO – Girl Geek Dinners Oslo, hvor temaet var LinkedIn. Siden jeg liker å følge med på hva flinke mennesker mener om de ulike sosiale nettverkene og hvordan de bruker dem, dro jeg selvfølgelig dit. Hvis du er en girl geek så anbefaler jeg deg å ta turen innom, de arrangerer jevnlig møter. Bare husk å notere når påmeldingen til treffene deres er, for det blir fort tomt for plasser. OBS! Neste treff handler om kvinnelige foredragsholdere og påmeldingen åpner på mandag kl 12. Kanskje vi sees der?

I Dagens Næringsliv i dag kan du altså lese om hvordan jeg fikk jobben min, og på neste side bruker de også LinkedIn-profilen min som eksempel på hvordan det skal gjøres, med kommentarer fra to eksperter. Morsomt!

Jeg får forresten mange kommentarer på den fine kontordøren min som du ser på bildet, den fikk jeg i 30-årsgave fra kollegene mine og jeg har bare ikke hatt hjerte til å pakke den ut, selv om det nesten er et år siden.

You Might Also Like