Design

Kalendere 2013

6 January, 2013

kalender

Det er ikke så dumt med en kalender eller to. Jeg var så heldig å få en superfin designkalender fra Hedvig til jul i år (takk!) som jeg mistenker er kjøpt på kjærlighetsferie i Køben. Det er jo isåfall ekstra hyggelig. Jeg har forsøkt å innføre “la oss skrive alle avtalene våre her, sånn at du vet når jeg skal på teater og jeg vet når du skal på jobbreiser”, men vi får se om dette blir en en-eller toveis kommunikasjon. Det er uansett praktisk, jeg kommuniserer nok for to. I tillegg har jeg kjøpt meg en rød kalender til å ha i vesken.

Så spør du deg helt sikkert: Hvorfor???!! Hvorfor papirkalender?!!!! Jeg har jo iPhone, og har tre kalendere knyttet til den, og de bruker jeg hele tiden. Det er de som gjør at jeg dukker opp til avtaler og gjør det jeg skal. Det rent mekaniske i livet.

Den røde kalenderen er til ideer. Den er til blogginnlegg, til treningsting, til hytteturer og litt notater. Til gaveideer og planlegging. Til alle sånne ting som alle damer bortsett fra meg (virker det som) gjør automatisk med den største selvfølgelighet. Den er mitt analoge anker i en digital hverdag. Jeg skal love å ikke skrive ned passord i den (eller pinkoder, helsike heller det er dumt altså!) men kommer garantert til å doodle i den. Den er bare for private tanker og planer og ikke for jobb, i alle fall ikke primært. Intern planlegging i Ingvild AS. Veggkalenderen henger på kjøkkenet og i tillegg til å pynte så hjelper den kanskje til å holder orden i systemet.

Papir er fint, hvertfall av og til.

You Might Also Like