Web

Linker jeg liker i april

23 April, 2015

Er ferdig med siste episode av 24. Gleder meg til å begynne på Game of Thrones igjen. Jeg har bestilt eplegrønne kjøkkenstoler og kjenner at jeg ikke er en minimalist, i alle fall ikke når det kommer til farger. Jeg leser Svøm med dem som drukner, av Lars Mytting. Det var en påskegave fra sjefen, og den er så sinnsykt bra. Jeg hører hver eneste episode av This American Life. Jeg danser til Uptown Funk på kjøkkenet (og kanskje litt i dusjen).

Ellers liker jeg også:

Denne bloggposten fra Telenor som viser viktigheten av god kundeservice. Man tar kundene på alvor når man er menneskelig.

20 regler for design du aldri må bryte.

Hvorfor du bør håndskrive notater.

Jeg tegner mye i Illustrator for tiden. Bryllupsinvitasjoner, figurer og logoer. Her er noen tutorials for å utfordre vektor-tegneskillsene.

Om hvordan smarttelefoner tar for mye plass. Når man har en bitteliten underholdningssentral med seg overralt, bør man også være bevisst på at den ikke forstyrrer livet. Og konserten. (Nå kommer jeg ikke til å tørre å ta selfie på konserten jeg skal på snart. Joda.)

En praktisk guide til strategi for sosiale medier fra Creuna.

Fire modeller for digital historiefortelling.

“Ingen kommer for å lese nyheter!” Om Oslo kommunes nye nettsider på oslobeta.no

Hvorfor journalister ikke skal skrive reklame.

17 produktivitetstips fra ledende markedsførere

Interessant analyse av Jonas Gahr Støres bruk av sosiale medier fra Sosial Kommunikasjon.

Dette printet. Jeg vil ha det på veggen i stuen og drømme om skogen.

 

 

You Might Also Like