Teknologi

Linker jeg liker i februar

9 February, 2015

Jeg har lovet meg selv å ta sosiale medier litt mer på alvor i 2015. Februar startet med Social Media Days, som var en del selvfølgeligheter og en del bra foredrag. Skulle ønske det var flere caser, og mer konkret diskusjon om godt innhold, mer konkret enn at det må “gi verdi”. Det er ganske verdiløst å si det uten å å komme med noe mer konkret, i alle fall. Hvis noen gjorde det.

Nok om det, dette skal jo være en samling med linker som inspirerer meg akkurat nå og som kanskje kan være nyttig for deg. Så her kommer de:

Apropos det visuelle i sosiale medier, Hubspot har en bra guide til deg som er nybegynner på Instagram. Jeg er ikke nybegynner, men fikk noen tips likevel.

Og hvis du er glad i Instagram, pass på at du ikke er en klisje. Sjekk ut en Tumblr som gjør litt narr av leserne til the Kinfolk Magazine.

Lurt å ha en plan, jeg har bokmerket denne bloggposten fra Buffer, og har tenkt å gå over strategien for sosiale medier på jobb. Når jeg har tid. Og kanskje stille noen gode spørsmål.

Jeg fikk noen ideer da jeg leste denne artikkelen om å bli en bedre visuell historieforteller. Kanskje den kan inspirere deg og?

Øyvind Kvalnes skriver et godt innlegg om at det å dele kunnskap gjør deg bedre rustet til nyskapning. Det tror jeg på! Jeg tror en intern kultur blir mer inspirerende og kreativ av at man deler.

Infotobloggen har veldig mange gode tips til deg som liker å fotografere. Denne posten om komposisjon kan bli en ryggmargsrefleks er veldig lesverdig.

Hvis du liker å kode og er venn med CSS, ta en titt på denne call-to-action-knappen som blåser seg opp til et vindu. Ganske nifty!

Fire enkle steg for å komme i gang med remarketing på Google Analytics.

Ny rapport om de henvisningene som du ikke får tracket i Google Analytics. Som lukkede forum og epost.

Men, det morsomste så langt i februar var definitivt bursdagsgaven min (hadde bursdag 4. februar, hurra for meg!). Bildet over av fargeblyantene er tatt med Olloclip for iPhone 6. De linsene skal jeg skrive mer om senere, men en spoiler er at jeg er veldig giret. Siden jeg nå endelig har en fisheye-linse mangler jeg bare skateboard og skills for å være hipp og kul. Laterz.

 

 

You Might Also Like