Web

Linker jeg liker i mars

2 March, 2018

65 millioner lysår vekke fra oss finner vi en galakse i Ursa Major. Lyset vi ser derfra nå forlot dem ca. samtidig som dinosaurene døde ut på jorden. Hvorfor galaksen har fått navnet NGC 3972 vet ikke jeg. Det er jo et eksempel på hvorfor vitenskap ikke kan overlates til Gløserne, spør du meg.

Jeg har verdensrommet litt på hjernen om dagen, og har funnet et nytt motiv å male. Veldig avslappende å male litt galakser i akvarell, altså.

Dessuten har jeg et plutselig behov for å se Alien-filmene på nytt. Også fikk jeg litt lyst på denne pinnen. Bortsett fra at jeg har sluttet å kjøpe random ræl på nettet. Tror jeg, for den var fin, da.

Da jeg skrev teksten min om våt brunost, et lite manifest av savn etter det bergenske regnet, fordypet jeg meg et øyeblikk i denne artikkelen om hardt mellomrom, som skal brukes etter talestrek.

Og når vi er inne på tegnsetting, så har Ann Handley skrevet en fornøyelig tekst om Oxford comma.

GDPR er jo hått stuff om dagen, selv om ryktene sier det ikke blir innført i Norge før september. Jeg liker Datatilsynet sin punktliste.

Dessuten har Iteo en bloggserie om samme tema, her er syv tips til å begynne med.

Jeg likte også Austin Kleon sin læringsspiral.

Retweets are trash.

Gjennomsnittsmennesket bruker 4 timer dagen på telefon. Her er hvordan man slår opp.

 

You Might Also Like