Design

Narnia i pop-up

26 March, 2014
Jeg skal snart ha barn, og overoptimistisk som jeg er har jeg begynt å kjøpe bøker som realistisk sett kanskje er mer egnet for en 8-åring enn en baby. Men når man finner fantastiske bøker, så kjøper man dem uansett, tenker nå jeg.

 

Det er en stund siden jeg startet på barnebok-samlingen min, men jeg har klart å holde meg sånn noenlunde i tøylene. Men nå, nå er det fritt fram! Jeg elsket Narnia-bøkene som liten, og ikke minst BBC-filmene, og denne pop-up-boken av dyktige Robert Sabuda har en side for hver bok. Fantastisk fin, det er jo kunst. Så lenge man leser den på god avstand så må det da være fullt gjennomførbart å lese denne for en for eksempel 1-åring? Unger elsker jo pop-upbøker, selv om de kanskje elsker dem litt for hardhendt. Vi får se hvem som elsker bøkene mest, mor eller barn.

Når jeg tenker meg om så er det kanskje en bok som egner seg best etter leggetid når barnet er trygt i sengen.

narnia2

You Might Also Like