Design

Not another bill

24 January, 2014

notanotherbill2

Jeg liker å få pakker i posten, og siden jeg bare har bursdag en gang i året (det er forresten snart!), har jeg begynt å abonnere på Not another bill. De sender deg en overraskelsespakke en gang i måneden, med orginale og godt designede ting. Jeg har allerede brukt den stripete bagen min fra Baggu, som har plass til Macen, iPaden og masse blader, eller rom til å plukke opp en liter melk og middag på vei hjem fra jobb.

corkboard1

I forrige pakke kom innpakningsting fra Hay, en fin og god saks, en linjal og stripete teip. I tillegg har jeg allerede brukt de fine papirposene de kom i. I går kom et tavlekart, et verdenskart hvor man kan henge opp bilder, notater eller hva som helst. Kanskje kortene fra syden endelig har fått en naturlig plass?

Mer eller mindre nyttige ting, men det er noe ekstra gøy med overraskelser, altså.

You Might Also Like