Kommunikasjon

Nyhetsbrevene dine blir ikke bedre i 2018

10 January, 2018

Sender du ut nyhetsbrev? Nyhetsbrev er en utrolig effektiv kanal for å drive salg og trafikk til nettsiden.

Du lager kanskje gode nyhetsbrev allerede, men alle trenger påfyll for ikke å stagnere.

Danske Christina Klitsgaard har utrolig gode nyhetsbrev om å skrive gode nyhetsbrev. Jeg har tipset om denne siden før, men jeg gjør det igjen. I nyhetsbrevet hun sendte ut i dag, tipser hun om januars beste emnetittel. (Ble du ikke nysgjerrig nå, hm?)

Er du i kurshumør, så må du jo ta, eller repetere, Hubspot sine kurs. For eksempel det de har om Email Marketing. Så får du en fin sertifisering, og greier. Jeg har tatt kursene til Hubspot før, men skal ta noen sertifiseringer om igjen. Forfriske hodet litt.

Copyblogger har mange gode poster om nyhetsbrev.

De har mye bra stoff om tekst generelt også, forresten.

Ellers er dette fortsatt bibelen min når det kommer til å skrive gode tekster.

Jeg har vurdert å lage temamåneder for meg selv. Tema en måned: Nyhetsbrev. Tema neste måned: Brushe opp kunnskapen om Google Analytics. Og så videre. Med filosofien om at alt kan bli bedre, og at de små øyeblikkene innimellom kan utnyttes hvis man tar seg bryet med å lage en plan.

E-læringskurs som Hubspot og Lynda.com funker veldig bra til små øyeblikk. Og fagbøker. Jeg er faktisk så gammeldags at jeg foretrekker fagbøker på papir. Alt annet leser jeg som ebok, men det er noe med fagboken som gjør at jeg trenger papirformatet. Kanskje fordi jeg hadde pensum på papir som student og ikke klarer å gå bort fra postit-lapper og notater i margen.

You Might Also Like