Personlig

Nyttår!

1 January, 2014

Nyttår 2014 feires i Trondheim i år. Egentlig har vi tradisjon i vennegjengen å samles på en hytte, enten det er Eidsfjord, Geilo eller Sirdalen, men i år er faktisk andre året på rad at nyttår altså ikke er på fjellet. Alle de andre viktige elementene har imidlertid vært med: Lammelår, rødvinssaus og fløtegratinerte poteter. Og veldig gode venner.

I påvente av de store tingene som skal skje i 2014 har jeg hatt edru nyttårsaften med en gammel venn fra barndommen, Fuhr Cascade, som er eplesaft med sparkle. Det viktigste er jo tross alt at toppen popper ordentlig. Apropos sparkles, så var kveldens fineste sko Kjerstine sine, selv om de fort ble sparket av.

gullsko

I fjor var nyttårsforsettet mitt å se 100 filmer. Det klarte jeg ikke, men jeg så ca. 76. Nyttårsforsettet mitt for 2014 er å ta vare på bildene jeg tar, legge dem i mapper etter måned og tema slik at det forhåpentligvis blir enkelt å trykke de fineste og lage fotobok av hele året til slutt. Det er jo ingen vits i å ha masse bilder liggende på en server hvis ingen ser på dem.

Godt nyttår!

You Might Also Like