Personlig

Pass

7 May, 2017


Aiai, etter å ha blitt totalt, og jeg mener totalt, slått ut av influensa i påsken, ble alt i heimen kaos. Så vi har brukt type ukesvis på å komme i balanse.

Så dro vi på overnattingstur i østmarka med to småunger da vi ble friske, og det var i grunnen også litt utmattende. 

Veldig fint, altså. 

Egentlig var kvelden i telt litt stress og morgenen fantastisk. Kanskje fordi jeg er A-menneske. Men å våkne midt i skogen til fuglekvitteret, det var faktisk fantastisk.

Men mye blogging har det i alle fall ikke blitt. 

Passord har tatt en del tankevirksomhet i det siste, så hvis jeg hadde blogget så hadde jeg skrevet mer om det. Alle de viktige passordene mine er byttet nå. 

Det tok forresten flere år før typen og jeg delte passordene våre med hverandre. Tror faktisk vi var gift før det skjedde. 

Jeg kjenner en inderlig tilfredsstillelse når jeg forteller ham passordet til macen min, og han umiddelbart sier at det er noe han aldri kommer til å huske. Bam! Jeg vet det, kjære. Alle passordene mine er sånn, og de er alle forskjellige. Jeg er dronning i landet av gode passord. Muhaha. 

Forresten leter jeg etter en videoredigeringsapp som bare har helt basic ufænsi redigeringsmuligheter. Med mulighet til å redigere litt lyd også. Og som ikke kræsjer. 

Jeg har brukt Adobe Clip, og gjort den aller siste fintøtsjen i Premiere Pro, men det er så mye bugs, jeg får helt neller.

Og det er mye tulleredigeringsapper der ute. Har du et tips så er jeg vid åpen. 

Avslutter med en telt-selfie. Jeg har forresten er skikkelig bra boktips til alle nettfolk. Stay tuned.

You Might Also Like