Web

Plotting av gode tider for Facebook

12 November, 2012

På jobb lader vi opp til en hektisk uke med release av åtte nye e-læringskurs med en ny fagprat på Youtube. Jeg la den ut på Facebook i dag, og testet ut om det kan være lurt å legge ut ting “off-peak” (som i motsatt av alle gode råd). Det stemte ikke. Hmpf.

Min foreløpige teori (la meg understreke teori) om når det er lurt å legge ut ting på Facebook for å nå flest mulige er:

  • Etter klokken 17.00
  • Ikke mandager (det kunne en jo tenkt seg, men skal ikke alt testes?)
  • Torsdag, fredag og søndag er hotte dager. Helger er jo også superhott generelt, da, men hvis man absolutt vil poste litt i uken og, så har jeg stor tro på torsdag. Kanskje.

Jeg vet det finnes mye statistikk der ute på når det er lurt å legge ut ting, men jeg har ikke funnet noe norsk statistikk ennå. Siden siden vår er temmelig ny, så har jeg ikke nok data til å finne ut gode dager og tider for oss, men når vi har fått nok poster til å kunne gjøre en sammenligning skal jeg rett inn i Insights. Og så inn i Exel. Det er jo ikke vanskelig å finne ut hvilke dager som er gode for akkurat din side. Kanskje det ikke er de samme tidene som et eller annet sosiale medie-selskap i USA.

Lager du egen statistikk for gode dager i sosiale medier, eller bruker du andres?

You Might Also Like