Design

Den aller fineste pop-upboken

18 October, 2012

Jeg er en stor fan av pop-up bøker. Og helt siden jeg satt barnevakt som tenåring har jeg skjønt at unger er minst like fascinert over en god pop-upbok som jeg er. Selv om jeg ikke skal si noe stygt om Krokodille-Knut, så er det en pop-upbok som slår både ham og resten av gjengen ned i støvleskaftet. ABC3D av Marion Bataille (se video av boken her) er en fantastisk pop-up. Første gang jeg så den var hos venninnen min, Hedvig, som leste den for sønnen sin (lurt å holde sånne bøker på pille-avstand, forresten) og da jeg fant den i butikken til Guggenheim-museet kjøpte jeg den så klart.

Den finnes også på Amazon.

Jeg vet ikke om den er like kul som Krokodille-Knut for en 3-åring, men for en nesten 30-åring er den overlegen!

You Might Also Like