Design

Print ut dine egne kryssord-gavepapir

11 August, 2012

Jeg skrev om dette innpakningspapiret for en stund siden, og tenkte jeg skulle gjøre jobben litt lettere for dere. Hvis du vil printe ut ditt eget innpakningspapir så har jeg laget ferdig en pdf-fil til deg i A3-format. Passer fint til å pakke inn en bok, et par sokker eller ting i omtrent samme størrelse. Skal du pakke inn noe større så må du enten lime, eller pakke inn i noe annet. Jeg syns det blir finest med rød tusj, men jeg har også testet ut andre farger (dette er ikke helt samme papiret jeg har lagt ut, på papiret på bildet har jeg brukt Helvetica). Jeg syns Caviar Dreams ble finere, pluss at jeg fikk justert mellomrommene litt. Se der, dere får gleden av at jeg lærer av feilene jeg gjorde. Gode greier.

 

 

Husk å tusje inn rett beskjed!

Last ned innpakningspapiret her.

Hvis du vil redigere på filen min, for eksempel skrive inn din egen beskjed, så kan du få exel-filen også. Jeg har brukt en font som heter Caviar Dreams som kan lastes ned her.

Last ned exel-filen her. 

You Might Also Like