Web

Prosjekt personlig nettside

28 August, 2014

Jeg har hjulpet Helga, en venn av meg, med å lage nettside med blogg, og etter et lite krasjkurs i å bruke WordPress er hun godt i gang med bloggingen.

Selv om jeg var en racer i å lage nettsider i notepad i tenårene, må jeg innrømme at det er lite koding nå for tiden. WordPress gjør det jo så grådig enkelt, og jeg kan bruke lang tid på å vindusshoppe fine temaer på Themeforest. (Jeg tror jeg har det samme forholdet til WordPress-temaer som andre kvinner har til sko.) Siden Helga er en akademiker, og ville vise frem blant annet publikasjonene sine, så valgte jeg Faculty, et tema hvor det er lagt til rette for det. Alt klart, ingen justeringer. Bare trykk play.

Mens Helga serverte meg hjemmelagd kantarell-pizza (mmm.. det er fordelen med å hjelpe folk – hjemmelagd og hjemmeplukket lunsj!) snakket vi om editoren i WordPress, bruk av bilder og farger. Helga holder også mye foredrag, og jeg har sagt at jeg kan hjelpe henne med å freshe opp presentasjonene hennes. Det holder jeg på med nå, mer om det senere. Men jeg kan røpe at det innebærer et sett ikoner, fine bilder og farger.

You Might Also Like