Personlig, Ute

Skisesongen er i gang

4 November, 2012

Denne helgen var den første helgen med åpne heiser, og siden jeg ikke fikk tak i konsertbilletter på lørdag, så dro vi til fjells. Det var dritgøy! Den første turen blir jo gjerne litt vaklende, eller i mitt tilfelle, utvising av ekstrem pinglekjøring, men det kom seg etterhvert, og i dag var det som om sommeren aldri har eksistert.

Hvis det er noen som lurer på fargekomboen jeg kjører, så er rosa hjelm et strategisk valg. Jeg går for det litt sarte og feminine, sånn at folk holder avstand i bakken. Studier viser at det har liten, om ingen effekt. Jaja. Hvis det blir skikkelig pudder så skal jeg kanskje lære meg å stå på snowboard, men da skal det være ordentlig mykt i bakken først.

Håper snøen holder seg, og at skisesongen varer lenge!!!

You Might Also Like