Web

Skulle du ønske noen kunne rydde litt i innboksen din?

15 October, 2014
Hvis innboksen din er et surr av nyhetsbrev, CC-mailer og FYIs innimellom alt det viktige du trenger å ta tak i med en eneste gang, så kan du kanskje få utbytte av Sanebox.

 

Jeg testet ut Sanebox etter anbefaling fra Hilde, og har brukt det i noen dager nå. Den analyserer mailen din, og legger automatisk mindre viktige mailer i en mappe som den kaller @Sanelater. Du kan også legge til mapper som gjemmer mailer til i morgen eller neste uke, før de havner i innboksen igjen. En gang for dagen får du en oppsummering om hvilke mailer Sanebox har lagt i Sanelater-mappen. Ellers kan du også gå inn i mappen og sjekke hva som ligger der hvis du vil ha kontroll.

For meg stemte det temmelig bra hvilke mailer som havnet i @Sanelater og hvilke som forble i innboksen. Ironisk nok er det eneste ikke-viktige som slipper gjennom til innboksen min nå, nyhetsbrev fra Sanebox. Jaja.

Det er digg å ha null mailer i innboksen, og noen nyhetsbrev vil man jo gjerne lese. Bare ikke akkurat nå. Til den bruken syns jeg Sanebox funker. Det minner meg også på at jeg trenger å melde meg av noen nyhetsbrev. Sanebox tar også mailer som sendes til adressen min via en ekstern adresse. For meg var det greit, hvis ikke kan man manuelt godkjenne dem slik at de havner i innboksen neste gang.

Hvis du har lyst å sjekke det ut, kan du alltids bruke denne linken, da får du en prøveperiode på to uker. Hvis du ender opp med et abonnement får både du og jeg $5 i kreditt. Sanebox koster $2 i måneden.

Jeg vet ikke om jeg syns det er verdt å betale for det, kanskje jeg bare må ta en runde og melde meg av en del nyhetsbrev i steden. Samtidig har jeg brukt en del tid på å melde meg av nyhetsbrev fra en viss nettbutikk i det siste som virkelig trenger å fikse avmeldingsfunksjonen sin. (Så mye styr for noe så enkelt, men det er en annen historie.) Med Sanebox kan du legge meldinger i det svarte hullet og aldri høre fra avsenderen igjen. Du finner en oversikt over funksjonene her.

Test det gjerne ut og se om du liker det. Jeg tror de gjør lurt i å gi en prøveperiode, for du trenger litt tid på å bli vant til det, men så kjenner du hvor deilig det er. Akkurat nå har jeg 10 uleste mailer i innboksen, det er en kombinasjon av nyhetsbrev jeg liker å lese, men ikke vil lese ennå, nyhetsbrev jeg ikke har giddet å melde meg av, og henholdsvis Google, Twitter og Ello som maser om hvordan uken min har vært, eller hva som er nytt.

sanebox

You Might Also Like