Web

Sosial.tv – direkte tv på internett

23 October, 2012

Illustrasjonsbilde: TV commerciale – TV spazzatura av Luca Rossato (Some Rights Reserved

Jeg husker vi diskuterte digitaliseringen av TV på universitetet. Vi var entusiastiske, dette var demokratifremmende og litt gøy at alle kunne (i teorien) komme til på fjernsynet. Så kom disse boksene, og jeg ventet på demokratikanalen hvor alle skulle få lov å sende sitt eget TV-program, men fant den aldri. (Jeg fant mange andre gode funksjoner, altså, som for eksempel serieopptak.)

På tirsdag gikk Norges første direktesendte TV-program om sosiale medier, og jeg gleder meg til å følge med på programmet. Fra før av sender direkte.tv dataprat som også kan være verdt å sjekke ut. De har utvilsomt noe å gå på det tekniske (lyd.. lyd er så viktig!), men jeg digger konseptet. Programmet kan altså sees live hver onsdag fra 21-22, altså for eksempel i morgen, eller du kan se det i opptak etterpå.’

Det er flere som lager gode podcaster, og noen av dem er til og med i videoformat, men direkte er jo direkte, da.

Her er første episoden som ble sendt.

 

You Might Also Like