Foto

Stormys øye

18 February, 2013

Jeg har testet ut makrofunksjonen på det nye kameraet mitt i helgen på Stormy. I motsetning til stormens øye, hvor det er stille, er Stormy aldri i ro og er derfor en (fin) liten utfordring å ta bilde av.

Det har blitt en del hundebilder i det siste, jeg la ut et sett med bilder på Flickr her om dagen av den bedårende prikkesjarmøren Ruffen. De tok jeg også med Fujifilmen, og selv om jeg tror jeg skal kunne ta bedre bilder med det kameraet, så får det være en start. Det er tross alt mye inspirerende bilder tatt av et Fujifilm X10 på Flickr, som man kan bli inspirert av.

Flickr er en fin side, forresten. Jeg finner ofte bilder jeg bruker der, fordi det er lett å søke etter bilder med Creative Commons-lisens. Også bloggere må huske på opphavsretten, men det betyr jo ikke at man kun kan bruke bilder man har tatt selv. Her er eksempler på hvordan man skal kreditere bilder med en slik lisens. Ellers så ligger Virrvarr sitt innlegg om hvordan Creative Commons-bilder skal merkes fremdeles på nett.

You Might Also Like