Personlig

Ting jeg liker i April

8 April, 2014

At det endelig, uomtvistelig er vår. Selv om trærne bare såvidt har begynt å få knopper så kan man kjøpe med seg blomster hjem og sette i en vase og bare vite at dette er bare begynnelsen på lys og varme. Samtidig finnes det grå dager, hvor man med god samvittighet kan se på film inne.

Jeg digger gode tegne- og skriveredskaper, og elsker historier som Astronewth sin tekst om kultblyanten Blackwing 602. Og samme dagen så fant jeg denne søte bjørnen på Dribble. Snakker om når universet roper ut shoppingtips, så jeg bestilte 20 blyanter, jeg.

NRK2 sin dokumentarserie om digitale spor, som Terje skrev om. Ligger ute på nett-TV. 

Guardians liste på ti regler for å skrive fiksjon.

Når en venn sender melding til deg fra Italia for å anbefale en bokserie hun tror du vil like.

Google Play. Tester ut om jeg liker denne bedre enn Spotify.

Og det aller største: Aprilbarnet vårt som endelig kom. Nå tester jeg ut amme-apper og søvnløse netter. Og vurderer å kjøpe fullformats kamera siden motivet er så vakkert.

+

You Might Also Like