Personlig, Teknologi

Ting jeg liker i august

4 August, 2014

Ah, late sommerdager! Vi har vært en uke på Geilo, og strukket tærne ut i sand på Geilo Beach, spilt masse Sequence og drukket den eneste alkoholfrie hvitvinen som smaker godt. Jeg har begynt å lese boken Stallo av Stefan Spjut, og oppdaget til min glede at det er blitt mulig å kjøpe norske ebøker til Kindle på en rimelig enkel måte. Jeg kjøpte den på digitalbok.no.

Anyways. Her er en lenkeliste over ting jeg liker akkurat nå:

Tør du si at du ikke vet svaret på noe? Buffer skriver om å være ærlig om at man ikke kan alt. Denne posten likte jeg fordi min opplevelse er at man lærer mye mer hvis man er åpen om det man ikke kan.

Siden jeg tidligere har stått frem som LinkedIn-Ingvild, her er en guide til hva du ikke skal gjøre på LinkedIn.

Hvordan verden ser deg bør påvirke stilen din i sosiale medier. (Men er ikke det en klassisk hønen/egget? Gratis personlighetstest, men jeg syns egentlig den var veldig amerikansk – mye store ord og overforklaringer. Også liker jeg aldri å få beskjed om å at jeg må “lære meg å lytte”, jeg er en utmerket lytter, takk.)

Disse fotografiene av iranske fedre og døtre illustrerer ulikhetene i dagens Iran.

Seth Godin er en av de dyktigste formidlerne innen markedsføring. Her er et e-kurs han har laget.

Jeg spiller fremdeles Ingress.

Kan kikerter funke som snack? Ja, det kan de. Månedens oppskrift fra Pinterest er ristede kikerter som erstatning for potetgull.

For varme dager kan isbiter være redningen. Isbiter formet som gebiss er morsomt.

 

You Might Also Like